Edelliset tervehdykset

Presidentin tervehdys  2017-2018

Kauden 2017 – 2018
presidentti Ari Puhakka

Oulu City sekä Oulunsalo-Siivet Rotaryklubit ovat yhdistyneet yhdeksi klubiksi tälle kaudelle jatkaen ensin mainitun nimellä.

”Rotary: Muutoksen Tekijä” -teema on näin tullut konkreettisella tasolla klubiemme toimintaan, positiivisella sykäyksellä.

Yhdistymisemme oli pitkällisen, usean rotarivuoden prosessin tulos, jota suunnittelimme ja lopulta toteutimme yhteistuumin.
Olimme hyvin samankaltaiset klubit ja meillä oli yhteisiä hankkeita, myöskin molempien klubien ikä oli lähes sama. Yhdistyminen oli hyvin luonnollinen jatkumo toimintamme kehittämiseksi ja turvaamiseksi.

Lähes kaikki ”Siipien” jäsenet liittyivät edelleen City’n jäseneksi, muutaman jäsenen jäädessä pois muihin syihin vedoten.
Saimme aikaiseksi keskisuuren suomalaisen Rotaryklubin, jolla on perinteet kahdesta klubista, hyvin paljon toiminta-aktiviteetteja, mutta ennenkaikkea hyvällä yhteishengellä toimiva upea yhteisö.

Muutoksen tuulet puhaltavat myös kokouskäytännössämme, jossa keskitymme olennaiseen; esitelmiin, yritysvierailuihin sekä yhdessä tekemiseen, omien- sekä piirin tapahtumien kautta.
Hallinnolliset asiat käsittelemme mahdollisimman pitkälle sähköisin keinoin tai erillisten mm. hallituksen kokousten kautta.
Näin säästämme yhteistä aikaamme mielekkääseen toimintaan.

Olen vakuuttunut, että nyt klubimme on muodostumassa juuri sen näköiseksi, jossa on mukava olla, johon on helppo tulla mukaan toimimaan, tulla tutustumaan ja liittymään uudeksi jäseneksi kenen tahansa.

Kesäterveisin,

Ari Puhakka
Presidentti (2017-2018)
Oulu City Rotaryklubi

Tervetuloa tutustumaan
Oulu City rotareihin!

 • Klubikokoukset pidetään Securi Oulun lukon kokoustiloissa, Torikatu 33.Perjantaiaamuna klo 7:30 – 8:30
 • Muista ilmoittautua klubimestarille tai sihteerille
 • Muistakaa seurata ohjelmaa, sillä muutokset kokousajoissa ja -paikoissa näytetään siellä.

Yhteydenotot:
presidentti(at)oulucityrotary.com
sihteeri(at)oulucityrotary.com

Presidentin tervehdys  2016-2017

Kauden 2016 – 2017 presidentti Pirkko Taskinen

vaihtojuhlat (1 of 1)

Oulu City Rotaryklubi täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta ja Rotary –säätiö 100 vuotta. Juhlakautena 2016 – 2017 klubimme teemana on Yhdessä tekemällä vahva klubi palvelemaan yhteiskuntaa niin paikallisesti kuin myös kansainvälisesti.

Juhlavuotemme on jatkoa edellisen kauden Onnellisen elämän näkökulmia – teemalle. Olemme onnellisia, kun meillä on ystäviä ja tunnemme kuuluvamme yhteisöön.

Työelämän ja arkirutiinien keskellä aikuisiässä uusien ystävyyssuhteiden luominen ei ole enää niin luontevaa kuin nuoruudessa. Rotary – järjestö on ainutlaatuinen yhteisö, jossa aikuisiällä pääsee luomaan uusia ystävyyssuhteita eri alojen edustajiin.

Yhdessä tekeminen vahvistaa ystävyyssuhteita, jolloin  myös ilo tehdä hyvää yhteiskunnalle niin lähellä kuin kauemmaskin kansainvälisesti.

Aktiivisen ja nuorekkaan klubimme projekteja ovat ilon tuominen vanhusten arkeen, osallistuminen kansainväliseen nuorisovaihtoon sekä muita lyhempiä vuoden aikana syntyviä projekteja.

Tervetuloa tutustumaan Oulu City rotareihin!

Iloisin rotariterveisin,
presidentti 2016 – 2017
Pirkko Taskinen

_______________________________________________________________________

TERVEHDYS 2015-2016

Kaudeksi 2015 – 2016 valittiin presidentiksi
Matti Laurila 

Presidentin tervehdys

Rotaryklubimme teemana  alkaneelle vuodelle on
Onnellisen elämän näkökulmia.

Rotary Internationalin presidentin  K.R. Ravindran kauden teemana vuodelle 2015-16 on on Be a Gift to the World, joten klubimme teema niveltyy myös näihin RI:n maailmanlaajoihin näköaloihin.

Jäsentemme ja heidän verkostojensa kautta saamme mielenkiintoisia alustuksia ja vierailukohteita. Voimme pohtia, miten alustus liittyy oman tai muiden ihmisten elämän onnellisuuteen, olipa kyse työhön, terveyteen, kulttuuriin tai vapaa-aikaan liittyvistä aiheista.

Teema Onnellisen elämän näkökulmia haastaa meitä jokaista klubimme toiminnassa ja muussa elämässämme miettimään, mitä voimme tehdä toisen ihmisen hyväksi. Samalla voimme pohtia, mistä tekijöistä oman elämämme onnellisuus rakentuu. Toivon, että klubimme jäsenyys on omalta osaltaan rakentamassa jokaisen jäsenen elämän hyvinvointia. Toivon myös, että onnistumme kutsumaan useita uusia jäseniä klubiimme tulevan vuoden aikana.

Matti Laurila

Oulu City Rotaryklubin presidentti 2015-16

_______________________________________________________________________

TERVEHDYS 2014-2015

Kaudeksi 2014 – 2015 valittiin presidentiksi Mia Palatsi 

Presidentti Mia Palatsi 2014 - 2015

 Tervetuloa tutustumaan Oulu City rotareihin!

Klubimme vuoden teemana on kulttuuri ja monimuotoisuus. Laajennamme klubiohjelmaamme kulttuurin eri osa-alueilla kauden aikana. Tulemme kuulemaan mielenkiintoisia esityksiä jäsentemme ja heidän verkostojensa kautta työhön ja harrastuksiin liittyen. Monimuotoisuus konkretisoituu tutustumalla oman arjen ulkopuolella oleviin ajankohtaisiin ilmiöihin, asioihin ja ihmisiin.

Kulttuuriohjelman perustana on joka kuukauden ensimmäinen iltakokouksena pidettävä taidetapaaminen Galleria kajasteessa. Pääsemme tutustumaan menossa olevaan näyttelyyn sekä mahdollisuuksien mukaan jopa itse taiteilijaan. Erityisesti näihin kokouksiin toivotamme toiminnastamme kiinnostuneita mukaan tutustumaan.

Olemme sitoutuneet rotarijärjestön periaatteiden mukaisesti hyväntekeväisyystyöhön niin kansainvälisesti kuin paikallisesti eri projektien kautta. Tänä vuonna lähetämme oululaisen nuoren vuodeksi vaihtoon ja saamme kanadalaisen nuoren vuodeksi huomaamme. Nuorten lisäksi suuntaamme aikaamme vanhusten hyväksi. Eri projektien kautta pyrimme toteuttamaan myös RI:n kauden teemaa ”rotary näkyväksi”.

Iloisin rotariterveisin Mia Palatsi

_______________________________________________________________________

TERVEHDYS 2013-2014

2013-2014
presidentti Venanzia Rizzi

vena

 • Presidentin tervehdys

  Yhteinen matka rotary-vuoden merkeissä on alkanut tarjoten mielenkiintoisia viikkotapaamisia ja hienoja projekteja huono-osaisten auttamiseksi.

  Klubin teemana tänä vuonna on kansainvälisyys ja taide sen kaikissa muodoissaan, joten suurin osa kokoontumisista tulevat liittymään näihin asioihin.

  Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona on iltatapaaminen taidegalleria Kajasteessa tarjoten mahdollisuuden tutustua joka kerta uuteen näyttelyyn. Mahdollisesti myös tapaamme näyttelyvuorossa olevan taiteilijan. Taide voi olla myös yksi keino lisätä kansainvälisyyttämme.
  RI:n tämän vuoden teemana on ”sitoudu rotaryyn, muuta elämää”. Olette kaikki tervetulleita muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi elää.
  Haluamme toimia aktiivisesti ja otan mielelläni vastaan uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi.

  Kesäisin terveisin Venanzia Rizzi

  _______________________________________________________________________

Nuorekas, toimelias ja aktiivinen Oululainen rotaryklubi