Oulu Interact klubi

Oulu Interact klubin viralliset kotisivut

Piirin 1400 ensimmäinen Rotary Interact klubin perustamisjuhla 16.11.2013 Galleria kajasteessa.

Tilaisuutta oli kunnioittamassa perustajajäsenten ohella piirin 1400 kuvernööri Martti Lepojärvi rouva Paula Lepojärven kanssa, edelliset kuvernöörit Leila Risteli puolisonsa Juha Ristelin kanssa ja Sakari Hakola, piiri 1400 nuorisovaihdon puhenjohtaja Matti Antikainen, sekä kummiklubin Oulu City jäseniä, Meri Oulu klubin Presidentti, Oulunsalon Siivet klubin presidentti ja jäseniä, sekä nuorten vanhempia ja Oulu International school rehtori ja opettajia.

Interactorit ovat 12–18-vuotiaita poikia ja tyttöjä. Toiminnan tarkoituksen on tukea nuorten sijoittumista opinto- ja työelämään, kehittymistä yhteisvastuusta huolehtimiseen, henkistä kasvua, sekä kansanvalisyyden laajentaminen.

Suomen toisen klubin perustajajäseniä on yhdeksan henkeä:
presidentti Julia Hakuli, Amina Alamir, Dean Bosce, Julianna Koivisto, Ella Koskenkari, Lucia McAnsh,  Iisa Mäenpää, Axia Piira ja Ramona Pyyny.

interactorit0
Pommacilla aloitettiin

interactorit1
Nuorten itse tekemät coktail-tarjoilut

interactorit2
jälkiruoaksi, juustoja, keksejä, joulutorttuja sekä glögiä

interactorit3
Amina Alamir, Lucia McAnsh, Ella Koskenkari, Dean Bosce, presidentti Julia Hakuli,
Axia Piira ja Julianna Koivisto.

interactorit4
Piirin 1400 kuvernööri Martti Lepojärvi luovutti kummiklubin presidentin Venanzia Rizzin kanssa klubin taulun, presidentin käädyt ja klubipinssit

interactorit5
Kuvernööri Martti lepojärvi ja Oulu City rotaryklubin presidentti Venanzia Rizzin kanssa juuri perustettu Suomen ensimmäinen interact klubi

interactorit6
Juhlallisuudet ovat ohi ja tyylikkäät nuoret voivat jo rentoutua

Vastaa

Nuorekas, toimelias ja aktiivinen Oululainen rotaryklubi